COMEDY SHOWS

SEX - en comedy special

.. datoer offentliggøres senere

Mette Lisby arbejder på et nyt comedy show og er snart aktuel på de danske scener, denne gang med en TV special, som bliver i den velkendte satiriske og charmende form.

Siden Mette brød igennem som den første kvindelige stand upper i Danmark, har hendes kendetegn, både på TV og på scenen, været varm, inkluderende tilstedeværelse, krydret med skarpe og intelligente betragtninger.

I sit kommende show vil Mette vil, med præcise observationer og begavet refleksion, snakke om os – danskere … og andre mennesker. Om fuckability, skønhed og samfund. Penge og rigtige værdier. Om fantastiske mødre, sengetider, sociale medier, verdens undergang og stille-kupeer. Glæd jer.

”F#CK! Jeg er i 40’erne”

Mettes anmelderroste og meget personlige show handlede blandt andet om hendes egne oplevelser omkring problemer med at blive gravid og Mette sparkede ilt og humor ind i snakken om barnløshed, som stadig er lidt af et tabu. Showet blev efterfølgende vist på TV2.

Foto: Michael Falgren
Makeup Simon Rihanna

THE WORLD STANDS UP

The World Stand Up, Comedy Central / Paramount Comedy

Cartoon Heroes - Drawing the line

CARTOON HEROES, EDINBURGH FESTIVAL FRINGE​

ONE WOMAN COMEDY SHOW

Mettes første solo-show handlede blandt andet om forældre der gav deres børn alt for ambitiøse navne. Om Folkekirken. Om forskellene på mandlige og kvindelige actionhelte. Om 70’erne, hvor de voksne også kunne være bange. Vist på TV2.

Foto: Søren Svendsen
Make up og styling: Tina Lyhne

For booking

Kontakt mit bookingbureau Agenzy

Copyright © 2021 Mette Lisby |Af: Brandsome
Scroll til toppen