Nyt standup show

SEX - en comedy special

Mette Lisby er tilbage på den danske comedy scene, i den velkendte satiriske og charmende form. Siden Mette brød igennem som den første kvindelige stand upper i Danmark, har hendes kendetegn, både på TV og på scenen, været varm, inkluderende tilstedeværelse, krydret med skarpe og intelligente betragtninger.

Mette Lisby forlod Danmark på toppen af sin karriere. Siden har hun boet 12 år i Los Angeles og 4 år i London, og det internationale perspektiv fornægter sig ikke i denne comedy special, skabt direkte til tv. Efter 16 år i udlandet, har Mette erfaret hvordan andre nationaliteter betragter os danskere, men også hvordan vi danskere møder verden. Mette kender med andre ord danskerne godt; hun har oplevet os både indefra og udefra.

Mette har kaldt sit nye show SEX, i erkendelsen af, at alt starter der. Ingen af os var her, hvis ikke vores forældre havde haft sex. Menneskeheden udspringer af sex. Sex har styret kvinders selvopfattelse i hundredvis af år og mænds ageren lige så længe. Det er til stede i vores dagligdag. Vi er, i Danmark, vokset op med mere eller mindre skjulte agendaer i medier, reklamer og kultur. Fra 70’ernes frie porno (som vi i øvrigt er verdensberømte for) over 80’ernes seksualisering af popkulturen, til 00’ernes ”Jeg vil se dig gå frem og tilba’”– og til i dag, hvor et stigende antal unge ikke vil bade sammen, fordi de ikke kan lide at vise sig nøgne.

Mette Lisby vil, med præcise observationer og begavet refleksion, snakke om os – danskere … og andre mennesker. Om fuckability, skønhed og samfund. Penge og rigtige værdier. Om fantastiske mødre, sengetider, sociale medier, verdens undergang og stillekupeer.
Og det hele startede med SEX<

Dato Sted Køb billet
Onsdag 5. oktober kl 18.00 Bremen Teater - København V Køb billet
Onsdag 5. oktober kl 21.00 Bremen Teater - København V Køb billet

Standup shows

SEX - en comedy special

.. datoer offentliggøres senere

Mette Lisby er tilbage i Danmark med dette stand-up show, eksklusivt på Bremen Teater i København.

I denne comedy special, skabt direkte til tv, tager Mette Lisby en bredere og mere nuanceret approach til kønsdebatten i et show, der helt grundlæggende handler om os – mænd og kvinder.

Foto: Anja Ekstrøm
Makeup Lili Malene Rasmussen. 

”F#CK! Jeg er i 40’erne”

Mettes anmelderroste og meget personlige show handlede blandt andet om hendes egne oplevelser omkring problemer med at blive gravid og Mette sparkede ilt og humor ind i snakken om barnløshed, som stadig er lidt af et tabu. Showet blev efterfølgende vist på TV2.

Foto: Michael Falgren
Makeup Simon Rihanna

THE WORLD STANDS UP

The World Stand Up, Comedy Central / Paramount Comedy

Cartoon Heroes - Drawing the line

CARTOON HEROES, EDINBURGH FESTIVAL FRINGE​

ONE WOMAN COMEDY SHOW

Mettes første solo-show handlede blandt andet om forældre der gav deres børn alt for ambitiøse navne. Om Folkekirken. Om forskellene på mandlige og kvindelige actionhelte. Om 70’erne, hvor de voksne også kunne være bange. Vist på TV2.

Foto: Søren Svendsen
Make up og styling: Tina Lyhne

For booking

Kontakt mit bookingbureau Agenzy

Copyright © 2021 Mette Lisby |Af: Brandsome
Scroll til toppen