Mette Lisby er tilbage i Danmark med dette stand-up show, eksklusivt på Bremen Teater i København.

Efter en årrække i London og Los Angeles er Mette Lisby igen på absolut hjemmebane på scenen i Danmark. Hun er tilbage i den velkendte, skarpe og charmende form, når hun tager emner som alle danskere genkender, under kærlig og ærlig behandling.

Mette Lisby leverer elegant, varm og begavet underholdning og hendes humoristiske træfsikkerhed er ganske enkelt eminent. Hun formår at løfte hverdagens småting – om det er at samle en havegrill eller at spørge fremmede om vej på gaden – op til nye humoristiske højder, og genkendeligheden strømmer gennem salen, når Mette vender hverdagen på hovedet. 

I denne comedy special, skabt direkte til tv, tager Mette Lisby en bredere og mere nuanceret approach til kønsdebatten i et show, der helt grundlæggende handler om os – mænd og kvinder.

Dette show er først og fremmest et comedyshow, men det er også et tidløst, perspektiverende supplement til den evigt-brusende kønsdebat, og Mette Lisby vil, med præcise observationer og begavet refleksion, nuancere snakken om køn, på en intelligent og humoristisk måde.

I en tid med enorm fokus på ligestilling, bliver det mere og åbenlyst, at vi som samfund, ikke bare kan udviske flere tusind års historie på en eftermiddag, og det er dét perspektiv og fokus, Mette tilfører sit show. Humor – og i særdeleshed standupcomedy – er eksempelvis stadig en af de bastioner, der mest stædigt bestrides af mænd. Som den første kvindelige standupkomiker der brød igennem i Danmark, var Mette Lisby i mange år, næsten eneste kvinde i en mandeverden og hendes personlige betragtninger om køn er nuancerede, begavede og først og fremmest sjove.

Mette Lisby ønsker med andre ord at gøre danskerne klogere på et af tidens vigtigste emner og forhåbentlig få mænd og kvinder til at rykke tættere sammen i sofaen, ved at tilføre sjældne ingredienser i debatten om køn: humor og perspektiv.
Der er kun få chancer for at showet live – Så køb billet allerede før det er for sent

Varighed ca. 75 minutter.

Shows

Dato Sted Køb billet
Onsdag 5. oktober kl 18.00 Bremen Teater - København V Køb billet
Onsdag 5. oktober kl 21.00 Bremen Teater - København V Køb billet

For booking

Kontakt mit bookingbureau Agenzy

Copyright © 2021 Mette Lisby |Af: Brandsome
Scroll til toppen